LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

FAQ

Nedenfor finner du svarene på de vanligste spørsmålene angående LK Systems sine produkter. Finner du ikke svaret på akkurat ditt spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Er antennene identiske?

Ja

Er det en sikring i ArcHub?

Ja, men ikke utskiftsbare. Det er en hovedsikring og en på hver aktuatorutgang, men alle er automatiske sikringer som tilbakestilles hvis strømmen brytes i 10 sekunder.

Fungerer MyLK-appen med GoogleNest?

Nei, det er ingen planer om å bygge inn støtte for annen maskinvare enn LKs i appen. På den andre siden har vi planer om at ArcHub skal jobbe mot blant annet Google Home.

Hva er OTA, og hva brukes det til?

OTA står for "Over-The-Air", og brukes til automatiske programvareoppdateringer av ArcHub og Arc termostater.

Hva skjer hvis ArcHub har dårlig wifi-dekning, dvs. wifi kommer og går?

Lokalt fungerer reguleringen som den skal, men målte verdier vil ikke bli lagret eller vist i appen. Det vil heller ikke være mulig å endre temperaturen i appen. Så snart det er en forbindelse, lastes gjeldende data ned. ArcHub skal kobles til automatisk når dekningen er god nok.

Hva skjer med ArcHub og kablete temostater i tilfelle strømbrudd?

LK leverer som standard aktuatorer av typen NO. Disse vil åpne fullt ut ved stømbrudd. I et kablet anlegg blir alt uten strøm. Når strømmen kommer tilbake, kobles alle enheter automatisk til igjen. Når trådløse termostater brukes, vil disse fortsette å sende sine måledata, selv om ArcHub er uten strøm og ikke mottar informasjonen.

Hvilken spenning er det i ArcTune og ArcSense hvis de er kablet?

24V DC fra ArcHub går til ArcByWire som deretter gir 3V til ArcSense og ArcTune.

Hvis du har en kablet ArcTune/ArcSense fra ArcHub og resten av termostatene er trådløse, trenger du en bluetooth-antenne på ArcHub?

Nei, men vi anbefaler at du primært bruker antennen på ArcHub, da den har større rekkevidde enn antennen på ArcSense/ArcTune. Signalforlengelse over BUS bør sees på som en "nødlsning", og ikke som primærløsning.

Hvis du kjøper en ArcHub, og alt må være kablet, og du må koble til internettet med en Ethernet-kabel, og fiberkabelen er ikke installert i bygget enda. Da er det ingen antenne å lære opp ArcHub med?

Det er mulig å kjøpe en løs antenne, og med meget god Wifi-dekning via mobil hotspot, er det også mulig å kommunisere kortere avstand uten antenne.

Hvis du kobler til midtterminalen når du kobler til ArcByWire, hva skjer?

Ingenting skjer hvis du kobler midtterminalen i BUS'n. Det gjør ingen skade. Du må bruke + og - merkede terminaler. Det spiller ingen rolle hvilken av tilkoblingene du bruker, så lenge du bruker samme polaritet for ledningene i begge ender.

Viser 10 / 26