LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

Prefab

Fra idé til ferdig produkt

Prefabrikkering gir deg tidsbesparende, trygge og lønnsomme installasjoner

Vi er med deg fra start til slutt, med kvalitetstenking i alle trinn. Våre konstruktører er kompetente og innovative, og monteringen foregår under optimale forhold i vårt eget produksjonsanlegg.

Alt kan prefabrikkeres

Vi har erfaringen og kompetansen som er påkrevd for å prefabrikere nesten alle VVS-løsninger. For eksempel vannmålerskap, fordelerskap, våtromskassetter, stamkabler og avløpsrør.

Effektiviser byggeprosessen

Installatøren trenger bare å montere fast og koble til det ferdige produktet. Tidsgevinsten i forhold til å montere alle enkeltkomponentene som inngår i produktet på egen hånd, er enorm. Svinn og sløsing blir et fremmedord. 

Sortiment

Vi sammenføyer VVS-deler til større enheter, eller hele systemer. Hovedsakelig arbeider vi med materialer som PE-X, AluPex, PP-R og PEH. Vi følger selvsagt alle gjeldende bransjeregler.

Gjør det riktig fra begynnelsen

Vi er med allerede i planleggings- og konstruksjonsfasen, og kan derfor tilby VVS-løsninger som er riktige fra begynnelsen.

Material- og komponentvalgene til våre erfarne konstruktører garanterer deg totalløsninger som fungerer i virkeligheten.

Håndteringen på byggeplassen blir minimal

I tillegg til raskere installasjonstider, får du reduserte lagerkostnader fordi vi leverer tydelig merkede kolli, på rett sted til rett tid. Hver sending pakkes slik at den manuelle håndteringen på byggeplassen blir minimal. Innkjøp forenkles, leveransekontrollen blir smidigere og administreringen enklere. Fortell oss om prosjektet ditt, så skreddersyr vi en effektiv løsning; alt fra enkeltenheter til virkelig store volumer.

Gå direkte til...