LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

LK Maxitherm Kulvert ‑ Sortiment

LK EIGERFLEX

Kulvert med kaldt- og avløpsrør

Kulvert for frostforhold med varmekabel

Tilpasses alt tenkelig terreng og kan brukes der det er umulig å legge vanlige kaldtvannsrør på frostfri dybde. Leveres med varmekabel.

  • PE-rør med selvregulerende varmekabel
  • Kaldt vann og trykkavløp
  • Dimensjon 25 – 125 mm
  • Temperaturer -20ºC til +40ºC (Noen dimensjoner ned til -40°C)
  • Rull opp til 520 m
  • Termostat for regulering (tilbehør)

Konstruksjon

EIGERFLEX er et pre-isolert, fleksibelt rørsystem spesialdesignet for kaldt vann og avløpsvann.

Kulverten er utstyrt med selvregulerende varmekabel som muliggjør installasjon der det er fare for frost, både over og under bakken. EIGERFLEX kaldtvannsrørkulvert har mediarør laget av polyetylen med høy tetthet (PE 100) i henhold til standard DIN EN 12201. Polyetylenrør er standard for drikkevann og avløpsanlegg.

Den selvregulerende varmekabelen (FPC) har direkte kontakt med mediarøret gjennom varmekabelkanalen. Varmekabelen har en varmekapasitet på 18 W/m.

Plassering

EIGERFLEX er utstyrt med en selvregulerende varmekabel som muliggjør installasjon der det er fare for frost, både over og under bakken.

Rørene kan skjøtes med skrukobling, elektrisk sveisekobling eller speilsveising. Isolasjonen består av et KFK-fritt, fleksibelt polyuretanskum med meget gode isolasjonsverdier. Fleksibiliteten til EIGERFLEX kaldtvannsrørkulvert gjør at den enkelt kan tilpasses alle rørforhold uten problemer. Det er mulig å passere over eller under eksisterende linjer og hindringer kan enkelt omgås.

Med den fleksible EIGERFLEX kaldtvannsrørkulverten kan du velge den enkleste måten uten å måtte tenke på begrensningene som følger av den klassiske metoden for rørkonstruksjon.

Leveranse

Den fleksible EIGERFLEX kaldtvannsrørkulverten leveres i ønsket lengde på rull. Takket være de generøse leveringslengdene er montering uten skjøter i bakken mulig. Dette gjør at rørgrøften kan bli betydelig smalere, noe som igjen fører til store besparelser for arbeid under bakken da monteringen går både raskere og jevnere.

Teknisk informasjon

Bruksområde
Selvregulerende varmekabel for kaldt og avløpsvann. Trykkklasse PN 16. Temperaturområde -30 til +20°C.

Medierør
Polyetylen, klasse PE100, SDR 11, i henhold til DIN SS-EN 1 2201 / DIN 8074 / DIN 8075.

Isolasjon
KFK-fritt, 100 % CO2-blåst polyuretanskum (PUR).

Fleksibilitet
EIGERFLEX kaldtvannsrørkulvert er lett å tilpasse til alle rørforhold. Det er mulig å passere over eller under eksisterende linjer og hindringer kan enkelt omgås.

Jakke
Sømløst ekstrudert, bestående av polyetylen med lav tetthet (LLD-PE). Den beskytter mot mekanisk påvirkning og hindrer fukt i å trenge inn.

Leveringstider
EIGERFLEX kaldtvannsrørkulvert leveres i ønsket lengde på rull, maks 520 m

Gå direkte til...