LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

Gulvvarme

Vi har lenge utviklet og raffinert vårt gulvoppvarmingssystem for å kunne tilby deg en økonomisk, sikker og miljøvennlig løsning som er enkel å installere.

LK Vannbåren gulvvarme i alle miljøer

Vannbåren gulvvarme fra LK Systems er brukervennlig, og kan tilpasses alle gulvkonstruksjoner. Vi har løsninger for installasjon i trebjelker, innstøping i betong samt for bærende gulv.

Å bygge inn varmen i gulvet, er en smart og enkel måte å øke livskvaliteten i hjemmet på. Varmen sprer seg jevnt over hele rommet, og gulvet får en behagelig temperatur. Når gulvvarmesystemet er installert og gulvmaterialet lagt, er termostatene det eneste som er synlig. De plasseres i rommene, og kommuniserer trådløst eller kablet med varmekretsfordeleren. Når du bygger nytt, eller gjør en mer omfattende renovering, hvor du legger gulvvarme på hele eller store deler av overflaten, monteres LK Fordelerskap i veggen. Alle gulvvarmesløyfer samles i skapet og gjemmes bak en diskret luke, hvor de er enkle å inspisere.

Du tenker kanskje at du må installere elektrisk gulvvarme på små områder. Tvert imot foretrekker mange å ha vannbåren gulvvarme selv på små gulvflater. Da kan du bruke det eksisterende vannbårne systemet og spare energi. Når du pusser opp entré, bad, kjøkken eller vaskerom og legger flislagte gulv, er det fint å legge gulvvarme for å fjerne kuldefølelsen i gulvet. Har du vannbårne elementer i resten av huset er det ikke noe problem å koble vannbåren gulvvarme til eksisterende anlegg.

Vi i LK er opptatt av å utvikle og produsere kvalitetsprodukter som er enkle å håndtere. Når det gjelder vannbåren gulvvarme er LK en ledende bedrift med mange års erfaring. Du kan være trygg med våre løsninger som er utviklet i Sverige og samsvarer med svenske standarder, og du har alltid tilgang til reservedeler. Hvis du føler deg usikker på valget ditt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kunnskapsrike support for råd.

LK Vannbåren gulvvarme

Gulvvarme S2