LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

LK Maxitherm Kulvert ‑ Sortiment

LK ALUPEX

For oppvarming eller varmtvann

Preisolert fleksibelt rørsystem for oppvarming eller varmtvann

Rørsystemet er ufølsomt for aggressivt vann; lavt trykktap. Alupex har meget god motstand mot kjemikalier.

Konstruksjon

Et pre-isolert fleksibelt rørsystem bestående av tverrbundet polyetylen (PEXa) og aluminium. Medierøret består av tre lag, indre og ytre lag av PEX og det midtre laget av aluminium.

Plassering

Takket være konstruksjonen av kulvertene er de lette å bøye, noe som gjør at steiner, trær og busker ikke må fjernes. Det betyr igjen at blant annet utvinningsarbeidet reduseres.

Leveranse

Det fleksible ALUPEX-røret leveres i ønsket lengde på rull, inntil 780 meter. Lange leveringslengder muliggjør montering uten skjøter i bakken. ALUPEX er tilgjengelig i enkel og dobbel versjon i dimensjoner mellom 16-32 mm.

Teknisk informasjon

Bruksområde
For oppvarming eller varmtvann til husholdningsbruk, enkel og dobbel versjon. Trykkklasse PN 6, PN 10. Temperatur opp til +95°C.

Medierør
Grunnmateriale: Høydensitetspolyetylen (PE-HD), tverrbundet polyetylen (PEXc) og oksygendiffusjonsbarriere i aluminium. Ufølsom for aggressivt vann; lavt trykktap; meget god motstand mot kjemikalier.

Isolasjon
Isolasjonen består av KFK-fritt, cyklopentanblåst polyuretanskum (PUR) med eksepsjonelle termiske egenskaper.

Jakke
Kappen er sømløst ekstrudert og består av lineær lavdensitetspolyetylen (LLD-PE). Den beskytter mot mekanisk påvirkning og hindrer fukt i å trenge inn. Leveringstider Alupex leveres i ønsket lengde på rull, inntil 780 meter.

Leveringstider
Alupex leveres i ønsket lengde på rull, inntil 780 meter.

Gå direkte til...