LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

LK Maxitherm Kulvert ‑ Sortiment

LK COOLFLEX

Fleksibel pre-isolert kulvert med PE 100 mediarør for fjernkjøling, kulde/drikke og avløpsvann

Fleksibel PE kulvert for fjernkjøling, drikke og avløpsvann

COOLFLEX er et fleksibelt rørsystem, spesialdesignet for fjernkjøling og lokale nettverk. Brukes også industrielt og med begrensninger (temperatur) for kombinert varmepumpe med varme og kjøling.

  • PE rør
  • Kaldt vann og kaldt
  • Dimensjon 25 til 125 mm
  • Temperaturer -20ºC til +40º
  • PN16
  • Ruller opp til 520 m

Konstruksjon

COOLFLEX fjernkjølerør har et mediarør laget av polyetylen med høy tetthet (PE100) i henhold til standard SS-EN 12201. Polyetylenrør er standard for drikkevanns- og avløpsrør, og også gasssektoren. Isolasjonen er CFC-fritt fleksibelt polyuretanskum med meget gode isolasjonsverdier.

Plassering

COOLFLEX fjernkjølerør kan kobles sammen med alle typer rørsystemer. Det er mulig å plassere rørene både over og under eksisterende rør og kan enkelt passeres. Med COOLFLEX kan du velge den korteste ruten uten å tenke på begrensningene som kreves av de klassiske metodene for rørkonstruksjon.

Rørene skjøtes med skrukoblinger, mekanisk kobling og med vanlig sveisekobling eller speilsveising.

Lange leveringslengder muliggjør montering uten skjøter i bakken. Dette gjør at rørgrøften kan bli betydelig smalere. Dette gir igjen store besparelser for underjordisk arbeid.

Med tanke på den svært korte installasjonstiden er COOLFLEX fjernkjølerør ikke bare en teknisk ideell løsning, men også nøkkelen til å spare tid og kostnader ved etablering av fjernkjølenett etc. Det kreves mindre koordinering på stedet og rørene legges raskt. og enkelt.

Leveranse

Det fleksible COOLFLEX røret leveres i ønsket lengde på rull, inntil 520 m. Lange leveringslengder muliggjør legging uten skjøter i bakken.

Teknisk informasjon

Bruksområde
For fjernkjøling, kulde/drikke og avløpsvann. Trykkklasse PN 16. Temperatur -20°C til +40°C.

Medierør
Polyetylen PE100 med høy tetthet, i henhold til SS-EN 12201.

Isolasjon
Isolasjonen består av miljøvennlig CFC-fritt polyuretanskum. 100 % CO2 blåst polyuretanskum (PUR).

Jakke
Kappen er sømløst ekstrudert og består av lineær lavdensitetspolyetylen (LLD-PE). Den beskytter mot mekanisk påvirkning og hindrer fukt i å trenge inn.

Leveringstider
Coolflex leveres i ønsket lengde på rull, inntil 520 m.

Gå direkte til...