LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

BIM

Byggeinformasjonsmodellering

MagiCAD

Tegn inn produkter for LK Gulvvarme og LK Universal med MagiCAD for AutoCAD

Vi har sammen med MagiCAD utviklet et plug-in-program for tappevann og gulvvarme. Programmet forenkler valg av LK fordeler og skap ved VVS-prosjektering i MagiCAD. Når valget av fordeler og skap er gjort i programmet, importeres en 3D-tegning av skap og fordeler, samt teknisk data til MagiCAD-prosjektet. Det finnes også en funksjon som samler alt materialet fra LK i prosjektet.

LK Systems MagiCAD Plugin
MagiCloud

MagiCloud

LK Systems rør og kuplinger kan lastes ned som 3D-objekt i MagiCloud. Disse er kompatible med både Revit og MagiCAD for Revit.

Last ned LK Systems produkter
BIM object

BIM object

LK Systems produkter er også tilgjengelige på BIM-object. Filene er kompatible med AutoCad, ArchiCAD og Revit, og mer.

Last ned våre produkter

Filmen viser hvordan du enkelt kan velge LKs produkter i MagiCAD