LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

LK Systems Village

LK Systems

Bli med oss i den virtuelle byen - LK Village - hvor du kan utforske produkter og systemer som passer de fleste typer leiligheter/hus og prosjekter.

Gulvvarme

Gulvvarme

Systemet er brukervennlig og kan tilpasses alle gulvkonstruksjoner. Vi har løsninger for installasjon i trebjelker, innstøping i betong samt for bærende gulv.

Universal

Universalsystemet inneholder et bredt spekter av rør, monteringskomponenter, installasjonsskap, fordelere, koblinger og ventiler.

Prefab

Prefab

Prefabrikkering gir deg tidsbesparende, trygge og lønnsomme installasjoner. Vi er med deg fra start til slutt, med kvalitetstenkning i alle trinn.

Teknisk Armatur

Teknisk Armatur

LK Teknisk Armatur er et sortiment for både nettstasjoner og villaer. Det finnes også høyteknologiske produkter som vannfeilbrytere og målere, tappevannsarmaturer og varmearmaturer.

Din VVS-leverandør

LK Systems er ledende i Norden innenfor løsninger for varme- og tappevannsystemer. Vi tilbyr egenutviklede systemer for vannbåren gulvvarme, tappevann, radiatorvarme og avløp. Våre systemer er enkle å installere og i vår prefabproduksjon produserer vi også skreddersydde systemer som ytterligere forenkler installasjonen. Fra idé til ferdig produkt, her får du de smarteste løsningene, både i dag og i fremtiden.

Måler vannstrømmen i realtid

One Push Fits All

Glidemuffe

Enkel tilkobling av varmepumpe

LK vattenbild