LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

Vannstopper

Forhindre at en lekkasje blir en alvorlig skade

LK CubicSecure beskytter ditt
hjem fra vannskader

Beskytter boligen mot lekkasjer 24/7

CubicSecure overvåker vannstrømmen døgnet rundt for å oppdage alle typer lekkasjer. Systemet har en umiddelbar avstengningsmulighet og er klar til å varsle administratorer og leietakere hvis ulykken er ute. 

Lekkasjealarm med prisvinnende teknologi

Sammen med MyLK-appen gir CubicSecure tilgang til temperatur, vannføring og trykktester når som helst, hvor som helst. Sanntidsovervåking gir deg maksimal kontroll over vannstrømmen.

Rask og enkel rørleggermontering

Våre LK-sertifiserte installatører sørger for at du kommer i gang med din vannstopper.

Alltid full kontroll med MyLK

CubicSecure varsler deg gjennom MyLK-appen så snart et avvik oppdages, og lar deg iverksette tiltak direkte fra telefonen din, uansett hvor du er. Appen lar deg koble flere familiemedlemmer til enheten for ekstra sikkerhet og overvåking.

I tillegg til alarmfunksjon og avstengningsmuligheter, gir appen full kontroll over vannforbruket ditt i sanntid.

CubicSecure fungerer også uten telefon eller internettforbindelse, og varsler deretter med et lydsignal. Ventilen kan styres manuelt, for eksempel ved strømbrudd.

 

Beskyttelse mot alle nivåer av lekkasje

Mikrolekkasje
CubicSecure oppdager mulig mikrolekkasje gjennom trykktester hver natt klokken 04:00. Kunden mottar varsel etter andre lekkasje, og ventilen stenges etter tredje varsel.

Mellomlekkasje
Produktet stenger vannet hvis den kontinuerlige strømmen i løpet av 45 minutter er mer enn 6-1499 liter. Mulighet for å deaktivere og starte vannet selv er tilgjengelig i appen.

Rørbruddlekkasje
Ved rørbruddslekkasje, hvor strømmen tilsvarer 1500 liter i timen eller mer, stenges ventilen umiddelbart etter 90-120 sekunder.

Vannskader er den største enkeltskadekostnaden i forsikringssaker. En CubicSecure er alltid en god investering for å gi deg trygghet. CubicSecure er typegodkjent av Rise, dermed tilbyr de fleste forsikringsselskaper rabatt på boligforsikringen din, redusert egenandel, eller gir tilskudd til installasjonskostnaden! Sjekk med forsikringsselskapet ditt hva som gjelder for deg!

Huseiere og rørleggere liker det

Det er spennende med denne typen ny teknologi. Med dette systemet vil våre leietakere og vi som eiendomsbesittere få en bedre forståelse av vårt forbruk, og kanskje på denne måten hjelpe våre leietakere til å leve mer bærekraftig.

Magnus Jägre, IT & Sustainability Manager

En ting mindre jeg trenger å bekymre meg for. Den er også bra for å få innsyn i vannbruket vårt.

Gustaf, Villa-eier

CubicSecure installert gjennom forsikringsselskapet oppdaget et lekkende toalett og spyleknapp som sløser med vann, noe som gjorde brukeren fornøyd, og sparte unødvendig vannforbruk. Det bidro også til å spare vann når brukeren var borte i helgen med en løs trykksatt hageslange i fjor sommer.

Jonas Högström, VVS-installatør

Prisvinnende teknologi holder hjemmet ditt trygt

Med CubicSecure får du en svært avansert funksjonalitet for å beskytte hjemmet ditt mot vannskader. Vannstopperen er designet for å lette både installasjonen for installatøren, og håndteringen for sluttbrukeren.

CubicSecure produseres i Sverige.

Liten enhet, enkel installasjon

CubicSecure måler bare 110 mm, og er verdens minste vannstopperenhet. Den har en kraftig og intelligent teknologi med ventil, motor og trykk-, temperatur- og ultralydsensorer.

CubicDetector utvider beskyttelsen i risikosoner

Med en eller flere CubicDetectors utplassert og koblet til CubicSecure, får du utvidet beskyttelse mot lekkasjer. Detektorene plasseres der risikoen for skjulte lekkasjer er størst. For eksempel i et kjøkkenskap under vasken.

Detektorene registrerer direkte kontakt med vann, og måler kontinuerlig temperatur og fuktighet.

Ønsker du å holde styr på vannføringen flere steder, eller mer granulær kontroll over vannføringen, kan du koble til flere stk. CubicSecure.

Se hvordan CubicSecure fungerer