LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

Om oss

Toneangivende innen VVS

LK Systems er i dag en av Nordens mest toneangivende VVS-leverandører. Siden 1910 har vi vært aktive i det Skandinaviske markedet.

Våre VVS-løsninger er i dag et selvsagt førstevalg for mange. Det er vi stolte av, samtidig som det inspirerer oss til å forandre og forbedre oss enda mer, og til å fortsette å finne fram til markedets beste produkter og systemer. Ved å hele tiden være lydhøre for markedets behov og arbeide nær samtlige av bransjens aktører har vi utviklet en unik systemtenkning.

Organisasjonen

Høy produkttilgjengelighet er Alfa og Omega for oss som toneangivende leverandør. Derfor samarbeider vi med Brødrene Dahl AS, Heidenreich AS og Ahlsell AS, der våre produkter er lagervare, og enkelt kan bestilles og hentes av våre kunder.

For å møte markedets behov for teknisk støtte og rask service har vi utviklet en effektiv organisasjon som har kapasitet og kunnskap til å ta hånd om både store og små kunder med å gi best mulig teknisk støtte.

Produkter og systemer

Det som gjør oss så framgangsrike er at vi selger egenutviklede VVS-systemer og samtidig er generalagent for en rekke markedsledende europeiske varemerker.

Sortimentet består særlig av systemer for radiator- og gulvvarme, tappevann og avløp, samt ulike typer av rør og rørkoblinger.

Våre produktutviklere arbeider med fokus på systemutvikling og brukervennlighet, noe som gir løsninger som preges av kostnadseffektivitet, miljøtenkning og rasjonelle installasjoner. Noen eksempler er gulvvarmesystemet LK Gulvvarme og PE-X-rørsystemet LK Universal, for både varme og vann.

Vi som jobber her

Til kontaktsiden