LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

FAQ

Nedenfor finner du svarene på de vanligste spørsmålene angående LK Systems sine produkter. Finner du ikke svaret på akkurat ditt spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Bør mobilen min være koblet til en 2,4 GHz wifi når jeg kobler min CubicSecure til wifi?

Det spiller ingen rolle hvilket WiFi du er koblet til på mobilen, men du må ha 2,4 GHz aktiv, ellers kan du ikke koble til CubicSecures hotspot.

CubicSecure har mistet wifi

Trykk på Connect-knappen en gang, enheten skal kobles til igjen. Hvis Connect begynner å blinke hvitt, har enheten mistet påloggingsinformasjonen. Bruk funksjonen Oppdater WiFi i MyLK-appen for å legge inn WiFi-detaljene på nytt. Du bruker også denne funksjonen hvis du vil endre WiFi som enheten er koblet til.

CubicSecure piper et langt pip

Alarmsignalet indikerer en pågående lekkasje. Trykk WATER ON/OFF èn gang for å bekrefte alarmen. Kontroller rørene og reparer lekkasjen. Når lekkasjen er reparert, trykker du på WATER ON/OFF en gang til. CubicSecure slår på vannet igjen.

Er antennene identiske?

Ja

Er det en sikring i ArcHub?

Ja, men ikke utskiftsbare. Det er en hovedsikring og en på hver aktuatorutgang, men alle er automatiske sikringer som tilbakestilles hvis strømmen brytes i 10 sekunder.

Er det mulig å koble CubicSecure til en boligalarm?

Vi støtter for øyeblikket ikke denne funksjonen.

Er det mulig å koble en CubicSecure til to forskjellige påloggingskontoer?

Ikke akkurat nå, kommer i 2023.

Er gulvvarme og varmepumpe en bra kombinasjon?

Varmepumpens varmefaktor (ofte uttrykt i enheten Cop) øker med ca. 3 % for hver grads senkning av systemtemperaturen. Et LK Gulvvarmesystem holder normalt ca. 10 ºC lavere systemtemperatur enn radiatorer, noe som gir en forbedret varmefaktor på opptil 30 %.

Finnes det støtte for Home Assistans, Google Home, Apple Homekit og Homey?

CubicSecure støtter foreløpig ikke andre løsninger enn MyLK for å bruke produktet online. I fremtiden vil det være støtte for tilleggsløsninger, planen akkurat nå er støtte for Google Home, Apple Homekit og Homey.

Foregår all kommunikasjon mellom app og enhet over internett, selv om enhetene er på samme nettverk? Kan CubicSecure og CubicDetector pares hvis de er på forskjellige nettverk?

All kommunikasjon skjer over internettet. Selv om CubicSecure og CubicDetector er koblet til forskjellige nettverk, kan de pares så lenge enhetene er regstrert til samme eier og eiendom.

Viser 10 / 66