LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

27 februar, 2024

Enovastøtte for vannbåren gulvvarme

Enova tilbyr støtteordninger for privatpersoner som fremmer energi- og klimavennlige tiltak i hjemmet. På grunn av økende strømpriser har flere valgt å inkludere energieffektive løsninger. Støtte får du både ved renovering og nybygg.

 

Bilde av stue

Komfort i ditt hjem med vannbåren gulvvarme

Et vannbårent anlegg er en fornybar og energifleksibel oppvarmingsløsning som gir et godt inneklima. Ved rehabilitering og oppgradering får du mulighet til å etablere et vannbårent anlegg. Det vannbårne systemet gir en jevn varme i huset, og bidrar til et behagelig og godt inneklima. Det er lurt å velge en bærekraftig varmeløsning som for eksempel vannbåren varme med energismart teknologi. Her har LK System mange smarte løsninger, som innebærer en rekke fordeler, ikke minst når det gjelder komfort.

Temperaturen styrer du med romtermostater, eller et sentralt varmestyringssystem. Dermed kan du stille inn den temperaturen du ønsker i hvert enkelt rom. Du får dermed økt komfort i eget hjem, og et lavere energibruk. Ved å investere i intelligente energibesparende styringssystemer, for både hus, leilighet, hytte osv, utløses det en støtte fra Enova.

Det vannbårne systemet fungerer sammen med ulike fornybare varmekilder, som for eksempel en luft-til-vann-varmepumpe, væske-til-vann varmepumpe, biokjel eller solfangere.


Enova gir inntil 10.000 kroner i støtte når du installerer vannbåren varme. Les mer om Enova sine støtteordninger her.