LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

LK Romregulering Arc

Framtidens romstyringssystem

Design som varmer

Varme skal føles, men ikke sees. Varme skal bare være der og fungere. Som en varm velkomst når døren åpnes til ditt hjem. Være behagelig og gi en jevn romtemperatur.

LK Romregulering Arc

Vi har skapt fremtidens romstyringssystem for alle miljøer. Med diskrete termostater som kommer i flere former og farger. Møt LK Arc – romregulering med tidløs og valgfri design, alltid tilkoblet og med smarte funksjoner i fokus.

Trådløst eller kablet

LK Arc er et optimalisert romreguleringssystem med full kontroll over komfort og funksjon. Sentralenhet, sensorer og termostater kommuniserer trådløst, kablet eller i kombinasjon.

Tidløs design

De synlige enhetene har diskrete, valgfrie former som gjør det lett å innrede med LK Arc, uansett i hvilke omgivelser enhetene monteres.

Tilkoblet frihet

Med appen MyLK er brukeren alltid tilkoblet, og har full kontroll over gulvvarmesystemet via mobil og nettbrett. Med appen MyLK styres varmen i hjemmet, og temperaturen kan reguleres rom for rom.
Appen har flere smarte funksjoner, og er veldig enkel å bruke. Brukeren kan for eksempel aktiverere feriefunksjon, eller styre varmen i hytta med et enkelt tastetrykk.

Last ned app fra App Store

Last ned app fra Google Play

 

Komponenter

LK Arc er nøye satt sammen for å muliggjøre et optimalisert system for alle brukere, både når det gjelder form, funksjon og montering. Konfigurasjonsveiviseren hjelper deg med å velge.

LK Vannbåren gulvvarme

Vet du allerede hva du leter etter? På produktsidene finner du LK Systems komplette sortiment for en miljøvennlig, energieffektiv og fremfor alt varmende gulvvarmeserie.

LK Arc på Youtube

Hvordan fungerer LK Arc i hverdagen? Hvordan kan et appstyrt system gjøre livet enklere for deg som bruker, og er det sant at du kan bytte ut ditt eldre romstyringssystem med LK Arc? Vi gir deg svarene!