LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

Romregulering for gulvvarme

Hjertet og hjernen i gulvvarmesystemet ditt

Med LK Romtermostat blir det riktig temperatur i alle rom. Termostater skal plasseres i samtlige rom, med oppgave å "lese av" og styre rommets temperatur. Romtermostater finnes i flere ulike designmodeller, og er tilgjengelige i kablet eller trådløs utførelse.

LK Romregulering Arc

LK Romregulering Arc - fremtidens gulvvarmestyring for alle hjem. Med nye diskrete termostater som finnes i flere former og farger, for å passe inn i nettopp dine rom. Et digitalisert system som er enkelt å koble til og bruke. Enkelt å like.

Design som varmer

LK Romregulering Arc består av en rekke komponenter som til sammen utgjør et optimalisert romstyringssystem med full kontroll over komfort og funksjon. Sentralenhet, sensorer og termostater kommuniserer trådløst, kablet eller i kombinasjon.

De synlige enhetene har diskrete, valgbare former som gjør det enkelt å innrede med LK Arc, uavhengig av miljøet enhetene er montert i.

Les mer
Styr varmen med app

Styr varmen med app

Med LK Arc er du alltid tilkoblet, og du kan styre gulvvarmen din uansett hvor du er.

Med appen MyLK styrer du varmen i hele hjemmet, og kan regulere temperaturen rom for rom. En app med mange smarte funksjoner og som samtidig er svært enkel å bruke. Du kan for eksempel sette på feriefunksjon eller fjernstyre varmen på hytta med et knappetrykk. Du kan også lese av luftfuktigheten i forskjellige rom, noe som gir deg ytterligere kontroll over boligen din.
 
Appen kan brukes med alle våre gulvvarmesystemer som styres
via LK Arc, og tilkoblingsmulighet er inkludert som standard.
Dette betyr at det medfølger maskinvarestøtte for å koble gulvvarmeanlegget til et lokalt nettverk, og derved også mulighet for tilkobling til internett tjenester.

Les mer

LK Romregulering Bas S1 & S2 - for deg som ikke trenger å være tilkoblet

Romregulering BAS er et trådbasert reguleringssystem beregnet for LK Gulvvarme. For best energieffektivitet jobber systemet med såkalte selvmoduleringsteknikk. Selvmoduleringsteknikken tilpasser levert gulvvarmeeffekt i forhold til innstilt temperatur. Når romtemperaturen nærmer seg innstilt temperatur, reduseres den leverte effekten gradvis for å unngå overtemperaturer.

LK Rumstermostat S1

LK Romtermostat S1

Romtermostat S1 har et tradisjonelt design men fortsatt i et moderne utseende med en høyglans hvit polert overflate. Romtermostaten er ekstremt tynn og blander seg lett inn i rommets omgivelser. Også tilgjengelig uten bryter for offentlige miljøer.

LK Rumstermostat S2

LK Romtermostat S2

Romtermostat S2 har et moderne design med en høyglans glassaktig overflate med touch-innstilling av temperaturen. For offentlige miljøer kan temperaturinnstillingen til romtermostaten låses med et kombinasjonstrykk.

Forny eksisterende gulvvarmesystem

LK Arc er kompatible med alle eksisterende gulvvarmesystemer på markedet.

Bytt ut en eldre termostat

Du kan når som helst bytte ut dine eldre termostater med LK Arc. Termostatene er kompatible med alle eksisterende gulvvarmesystemer på markedet fra 1980 og fremover, uansett leverandør.

Et bytte kan gjøre mye for det estetiske inntrykket av rommet, og ikke minst for din lommebok, da LK Arc er betydelig mer effektiv sammenlignet med eldre systemer.

 

Les mer om produktene

LK Romtermostat S1

Den nye generasjonen trådbaserte romtermostater har en ultratynn design som lett glir inn i rommets miljø.

LK Romtermostat S2

LK Romtermostat S2 er standardtermostat som installeres med LK Gulvvarme. Termostaten er også egnet til offentlig bruk da temperaturinnstillingen kan låses med en enkel kombinasjon av knappetrykk. 

LK Rumsreglering Arc

LK Romtermostat Arc

LK Arc - romtermostater med tidløst og valgbart design, som alltid er tilkoblet og med smarte funksjoner i fokus. Et digitalisert system som er enkelt å koble til og bruke.