LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

Romregulering for gulvvarme

Hjertet og hjernen i gulvvarmesystemet ditt

Med LK Romtermostat blir det riktig temperatur i alle rom. Termostater skal plasseres i samtlige rom, med oppgave å "lese av" og styre rommets temperatur. Romtermostater finnes i flere ulike designmodeller og er tilgjengelige i trådbasert eller trådløs utførelse.

LK Romregulering ICS.2

LK Romregulering ICS.2 er et reguleringssystem beregnet for LK Gulvvarme. Systemet passer i små, middelstore eller større bygningsinstallasjoner. LK ICS.2 er utviklet for å gi høy komfort og et energieffektivt varmesystem takket være den avanserte selvmoduleringsteknikken.

LK ICS.2 inneholder en rekke smarte funksjoner, f.eks. adaptivt ukeprogram, feriefunksjon, peisfunksjon og mulighet for å koble til ekstern føler. Den adaptive funksjonen betyr at systemet lærer seg når det må slå på gulvvarmen for å nå ønsket temperatur ved ønsket klokkeslett.

Med hjelp av tilbehøret LK Webserver ICS.2 kan man styre gulvvarmeanlegget sitt via internett med mobil, nettbrett eller PC. 

LK ICS.2 kan kommunisere via Modbusprotokoll RS485/RTU for tilkobling til overgripende bygningsautomasjon.

LK ICS.2 er enkel å montere og, om mulig, enda enklere å programmere.

Fjernstyr varme og vann med AtHome-app

Med vår nye AtHome-app kan du styre og overvåke gulvvarmesystemet og lekkasjebryteren via mobil, nettbrett eller datamaskin. Den har et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å styre og overvåke alle funksjoner, for eksempel øke eller redusere varmen eller slå av vannet med fjernstyring. Hvis det er noe som ikke stemmer, varsler appen deg ved hjelp av pushvarsler. Trygt og sikkert.

LK AtHome brukes for systemene LK Romregulering ICS.2 når ekstrautstyret LK Webserver er installert.

 

Systemet kan også kommunisere via Modbusprotokoll RS485 for tilkobling til overgripende bygningsautomasjon.

Bygningsautomasjon

LK Romregulering ICS.2 passer i så vel små som mellomstore eller større bygningsinstallasjoner. LK ICS.2 er utviklet for å gi høy komfort samt et energieffektivt varmesystem takket være den avanserte selvmoduleringsteknikken.

Systemet kan også kommunisere via Modbusprotokoll RS485 for tilkobling til overgripende bygningsautomasjon.

Fjernstyring

LK Romregulering ICS.2 gir deg mulighet til enkelt å styre gulvvarmesystemet ditt i huset, sommerhuset eller på hytta, selv om du er langt fra disse. Dette sparer energi når du ikke er der, samtidig som du kan være sikker på at det er varmt og behagelig når du kommer dit. Nyt ferien og slapp av da du lett kan kontrollere at alt står riktig til i huset når det står tomt. Ved hjelp av tilbehøret LK Webserver ICS.2 kan du enkelt fjernstyre anlegget ditt via mobil, surfeplate eller PC. 

Brukergrensesnittet er enkelt og intuitivt og gir en god oversikt over gulvvarmesystemet. Alle systeminnstillinger setter du lettest via dette brukergrensesnittet.

Radiatorvarme

LK RadControl - Intelligent romregulering med vannoppvarmede radiatorer

LK RadControl - Intelligent romregulering med vannoppvarmede radiatorer

Hvis du varmer opp huset med radiatorer, kan du styre dem med en elektronisk romtermostat som plasseres sentralt i rommet for optimal kontroll.​

Konseptet LK RadControl bygger på to av våre mest kjente systemer LK ICS – intelligent romregulering for gulvvarme og LK Universal – det unike PE-X-systemet for både varme og vann. Vi har forent det beste fra​
disse verdenene, noe som gjør at du til og med kan få intelligent romregulering med vannbårne radiatorer.​

Les mer i brosjyren

LK Romregulering Bas S1 & S2

Romregulering BAS er et trådbasert reguleringssystem beregnet for LK Gulvvarme. For best energieffektivitet jobber systemet med såkalte selvmoduleringsteknikk. Selvmoduleringsteknikken tilpasser levert gulvvarmeeffekt i forhold til innstilt temperatur. Når romtemperaturen nærmer seg innstilt temperatur, reduseres den leverte effekten gradvis for å unngå overtemperaturer.

LK Rumstermostat S1

LK Romtermostat S1

Romtermostat S1 har et tradisjonelt design men fortsatt i et moderne utseende med en høyglans hvit polert overflate. Romtermostaten er ekstremt tynn og blander seg lett inn i rommets omgivelser. Også tilgjengelig uten bryter for offentlige miljøer.

LK Rumstermostat S2

LK Romtermostat S2

Romtermostat S2 har et moderne design med en høyglans glassaktig overflate med touch-innstilling av temperaturen. For offentlige miljøer kan temperaturinnstillingen til romtermostaten låses med et kombinasjonstrykk.

Last ned instruksjonene

Analyser ditt varmesystem

Her kan du som bruker LK Romregulering ICS laste ned programvaren LK Analyzer ICS.2. Ved hjelp av programmet kan du enkelt registrere måledata fra LK Mottakerenhet ICS-W8, LK Mottakerenhet ICS-RF8 og den nyere LK Mottakerenhet ICS.2. Når programmet er installert, kan du enkelt se innstilte og virkelige temperaturer for de forskjellige romtermostatene. 

Måledata logges ved hjelp av minnepinnen LK ICS MEM stick, som monteres i mottakerenhetens kontakt med navnet MEM-inngang. Måledata fra LK ICS MEM stick kan deretter leses inn i analyseprogrammet. Hvis det er en nyere modell av mottakerenheten med modellbetegnelsen ICS.2 og den har en LK Webserver ICS.2 tilkoblet, kan man i stedet lese inn måledata til analyseprogrammet via lokalnettverket eller Internett.

Last ned LK Analyzer ICS.2

Styr romreguleringen fra mobilen

LK Webserver brukes til systemene LK Romregulering ICS.2 for å kunne overvåke og styre disse via Internett eller et lokalt nettverk.

Grensesnittet er designet for mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin, og nås via https://my.lk.nu eller med appen «LK AtHome» som finnes for Android og Apple iOS.

Nedenfor er en oppdatering for å få tilgang til det nye grensesnittet på den eldre modellen av webserver 1. generasjon (svart). Last ned instruksjonene først, og deretter installasjonsfilen.   

Instruksjoner på svensk,  Instruction english

Last ned LK Webserver version 3.1.850 (installationsfil)

Les mer om produktene

LK Romtermostat S1

Den nye generasjonen trådbaserte romtermostater har en ultratynn design som lett glir inn i rommets miljø.

LK Romtermostat S2

LK Romtermostat S2 er vår nye standardtermostat som installeres med LK Gulvvarme. Termostaten er også egnet til offentlig bruk da temperatur- innstillingen kan låses med en enkel kombinasjon av knappetrykk. 

LK Rumsreglering ICS.2

LK Romregulering ICS.2

LK ICS.2 er utviklet for å gi høy komfort og et energieffektivt varmesystem takket være den avanserte selvmoduleringsteknikken.