LK Systems Våre nettsider Norsk
Lukk

Våre nettsider

Beräkningsprogram

Sjablonberegning

LK Sjablonberegningsprogram (forhandlere)

Med LKs Sjablonberegningsprogram kan du som forhandler enkelt få en materialspesifikasjon for tappevann og gulvvarmeanlegg.

Søke om tilgang

 

Hvis du har spørsmål om programmet, kan du henvende deg til vår Teknsike avdeling.

 

Få en materialspesifikasjon raskt

Med LKs sjablonberegningsprogram kan du ta ut en materialspesifikasjon med få oppføringer, med eller uten prisopplysninger, for å enkelt og raskt kunne gi tilbud til forbruker.

Takket være at du kan logge inn i sjablonberegningsprogram uansett hvor du er, kan du sitte på stedet med kunden og diskutere forholdene som finnes, for eksempel for ulike plasseringsmetoder. Skal gulvvarmeanlegget for eksempel plasseres på gulvlåser, støpes inn eller legges på eksisterende gulv? Ut fra det dere kommer frem til sammen kan dere så enkelt produsere prisinformasjon og materialforbruk og diskutere tilbudet direkte. Du sparer både tid og eventuelle spørsmål i etterkant.

Når det gjelder tappevann kan du legge til ulike koblinger og rørlengder og få strømninger, rørdimensjoner, trykkfall og hastigheter. Programmet beregner deretter en korrekt materialspesifikasjon.

Som et siste trinn kan du se gjennom materialspesifikasjonen din og enkelt redigere antall valgte artikler. Derfra er det da mulig å supplere med tilvalg som fordelerskap, shuntgrupper, ventiler, tilførselsrør, koblinger m.m. under valgfritt.